Sök efter maskiner  

Mori Seiki svarv till Atlings !

2014-11-21

Mori Seiki NT4250DCG / 1500SZ ....

LPV har levererat en beg. CNC-svarv Mori Seiki NT4250DCG / 1500SZ till Atlings Maskinfabrik AB i Ockelbo.

Atlings Maskinfabrik AB är ett helägt dotterbolag till industrikoncernen Amymone Industrier AB med säte i Västerås. Atlings är helägare till dotterbolaget Bollnäs Verkstad Production AB i Alfta. Atlings servar idag svensk och internationell verkstadsindustri med kompetens inom skärande bearbetning, svetsning och montering.Atlings tillsammans med Bollnäs Verkstad Production omsätter omkring 100 msek samt har 65 anställda.

Sedan starten 1947 har Atlings Maskinfabrik AB varit ett företag som satsar på kompetens och teknik, detta efter behov från kundsidan. Det senaste har Atlings tillsammans med dotterbolaget Bollnäs Verkstad Production investerat i ett flertal maskiner, under 2013 en Laserskärmaskin samt en 5-axlig fräsmaskin med 10 palletter. Den senaste investeringen en Mori Seiki NT4250 är utifrån ett kundbehov och där LPV Verktygsmaskiner snabbt och effektivt hittade på en maskin som stämde med vår kravbild.

Mikael Olofsson VD på Atlings säger följande ” Under åren har Atlings haft goda kontakter med LPV, dels som kund av Stöddockor som är vår egna produkt samt även vid flera tillfällen har LPV köpt upp begagnade produktions maskiner. Mikael fortsätter denna gång var det Atlings tur att köpa av LPV där vi ganska kort efter första kontakten fick en bra lösning presenterad för oss och vi tog i hand ganska snart efteråt. Maskinen är idag på plats och första detaljerna är snart på väg till kunden.

Atlings.jpg

undefined

undefined